Gambar Saspek cubaan bunuh dan bakar remaja perempuan 16 tahun tersebar

539097_346167542136761_1603763915_n

 

Nurul Firzanah dalam keadan kritikal dan dalam keadaan koma selepas berjaya diselamatkan oleh keluarga mangsa selepas menerima panggilan telefon dari Nurul sendiri.Perbualan semasa panggilan telefon tersebut “Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” ketika menghubungi ibu angkatnya.

Mangsa dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.Nurul dipercayai untuk keluar bersahur bersama teman lelakinya atas kebenaran ibu angkatnya.

Inilah wajah saspek yang membakar mangsa, yang telah banyak disebarkan di laman sosial seperti facebook dan twitter.

 

 

Maaflah kalau dia bukan orangnya tetapi berdasarkan maklumat yang admin terima mungkinla dia.

Nama lelaki itu Mohd Amir.Umur 18 tahun.Masih muda ni kan.Berdasarkan maklumat dia telah melarikan diri selepas kejadian membakar mangsa terbongkar dan sekarang ni sedang menyorokkan diri di satu tempat. Dia lari menggunakan motor EX-5. No plat BLN 3093.Kalau ternampak mohon laporkan pada balai polis yang berdekatan.

Maklumat yang lebih detail dari page FB polisKL

Mengesan Saspek

Polis meminta kerjasama orang ramai untuk mengesan saspek berhubung kejadian remaja perempuan 16 tahun yang di bakar di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi semalam.


Nama: MOHD AMIR BIN MOHD ANUAR
Umur : 18 Tahun

Orang ramai yang mengenali saspek bolehlah menyalurkan maklumat ke Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur ditalian 03- 21460522 samb. 597 atau mana-mana balai Polis yang berhampiran atau melalui Hotline Polis KL (Rakan Cop) di talian 03-21159999 atau SMS POLISKL ke 32728.

Sign up here with your email address to receive updates from this blog in your inbox.

1 Response to "Gambar Saspek cubaan bunuh dan bakar remaja perempuan 16 tahun tersebar"

Test Comment